neljä päivää

Pitää nyt oikeesti skarpata tää kuukausi collegen suhteen, että saan pätevyys-paperin. Sit on taas ehkä aikaa turhille jankutuksille.

Tags: , , , ,

10 kommenttia - “neljä päivää”

  1. keijjo Kirjoittaa:

    “Kertomisen arvoista.” |8-D

    Sul on vaan väärä käsitys koko taiteesta. Ei se o mitään “söin äitini ja nain isäni” -oksentamista. Se on tajuamista.

  2. keijjo Kirjoittaa:

    Ja jos tykkää susta, kaikki on mielenkiintoista.

  3. verna Kirjoittaa:

    Tällä hetkellä en tunnu tajuavan mistään mitään, ehkä siksi turhauttaa. Ja mä taas vertailen itteäni muihin liikaa.
    Ja aina vakuuttelen ittelleni ettei kukaan tykkää musta, enkä jaksa yrittää olla mielenkiintoinen niin että joku tykkäisi.

  4. Aura Kirjoittaa:

    Elä lopeta, tää on hyvä blogi. Tuskin munkaan blogi kiinnostaa ketään muuta kuin mun tuttuja, mutta ei se estä sen pitämistä. Tietenkin jos kuvapäiviksestä tai blogittamisesta tulee enempi pakko kuin kivaa niin sitten se ei ole enää kivaa… Sitähän voi kokeilla muutakin kuin oman arjen kuvittamista jos siltä tuntuu. (Voi vaikka Keijjon iloksi kirjailla unia.)

    Noi valeheräämiset on kyllä hassuja. Muuten onnistuin tänä aamuna nukahtamaan tietoisesti, kuului sellainen hassu ääni ja sitten ihmettelin että nukahdinko mä nyt? Nousin ylös ja kävelin ympäri kämppää ihmettelemässä että oonko mä nyt hereillä vai en ja lopulta totesin että kyllä tää on unta kun yritin lukea jotain tekstiä joka muuttui koko ajan. (Ja pystyin hengittämään nenän kautta vaikka pidin siitä kiinni, mikä ei vielä vakuuttanut mua.) Harmi vaan että uni loppui heti kun tajusin että se on unta.

    Se on ikävää kun lemmikit vanhenee. Alkaa pelätä huonoja uutisia. :(

  5. verna Kirjoittaa:

    Enköhän mä päivikseen kirjaa (ja tänne päivitä) jos jotain tapahtuu, vaikka tälleen uhoilenkin. : D
    Nyt vaan oikeesti pitäis keskittyä muihin asioihin (kuten vikoihin kouluprojekteihin joista oon tosi jäljessä).

    Luen jatkuvasti blogeja jotka on hienoja/mielenkiintosia/hauskoja/jne niin välil iskee kompleksit, enkä näe mitään syytä miksi kukaan jaksaisi mun jaarituksia lukea.

    Benja voi onneksi nyt kuulemma paremmin, tosin mun äiti jääräpäisesti ruokkii sitä liikaa, ja oon huolissani Benjan nivelistä sen ylipainon takia.

  6. keijjo Kirjoittaa:

    Mää tykkään. Se on kohtalo.

    Noi Auran tolkuttomuudet palautti mun uskon kirjallisuuteen (= sarjakuva).

  7. arua Kirjoittaa:

    Keijjo on varmaan ainoa joka on niin myyty mun tolkuttomuuksista. :P

    Hyvä et Benja voi paremmin.

  8. kirsti Kirjoittaa:

    …koska sun jaaritukset hienoja/mielenkiintosia/hauskoja…

  9. Ulla-pulla Kirjoittaa:

    Yay! Käyn aina silloin tällöin tsekkaamas mitä uutta tänne on tullu ja nyt oliki aivan hitonmoisesti luettavaa! :D
    Hyvä et Benjan kohal oli kyse vaan jostain ohimenevästä yleisestä vanhojen koirien sairaudesta (wtf?!?!) ELi pääasia et voi nyt paremmin, toi yks piru kissan turkis aiheutti mulle jokunen kuu sit sydärin kun se alko kävelee tiukkaa ympyrää, ihan kuin ois häntäänsä jahdannu, olin jo varma et huomenna on meno piikille sen kaa ja kävin itkuisena nukkuu, sit jossain vaihees kuulu sihahdus ja aamulla päättelin et oli täytyny olla vaan vatsanväänteitä ilmavaivoista johtuen…
    Toi kissa päästelee sellasia leijoja et ne pitäis luokitella ihan hermomyrkyiks! Ja ellei se päästelee *äänetömiä assasineja* niin sit se päästelee tosi miehekkään äänekkäitä pieruja ja sain silloin taas sydärin kun luulin et joku seko sika oli päässy mun kämppään!!!
    Ja ihan sama mitä sä sanot, mut kaikki piirtäminen on hyvästä, oli se omaa itseään varten tai jotakuta muuta varten, mut tietneki hyvä jos laitat asiat sellaseen jäjestykseen ettei ole muilla mukisemista.
    Okei, olet sitten ehkä vainoharhanen, mut ne hetket jotka on yhes vietetty on aina ollu ihan todellista hauskuutta eikä mitään harhaa! :)
    Itte lopetin feissarissa kaikki turhat pelit koska ne vaan vie ihan liikaa aikaa ja hermoja koetan nyt aloittaa uuden tuulen tekemällä enemmän kuvakäsist sarjakuvan kakkoskappaleeseen ja suunnittelemal kans dialogia siihen. Tottapuhuen mult alkaa usko mennä et siit ikinä tulee mitään. Niin moni asia on saavuttamattomissa kuten esim kohtuullinen englanninkielen taito tai sit kyky tehä järkevästi ylipäätään kuvakäsist. Mutta aion viel yrittää…
    Tehään kumpikin parhaamme, et ehk ensvuonna se aurinko paistais vähän enemmän meillekki eiksje? :3

  10. verna Kirjoittaa:

    Apua Ulla, enhän mä osaa vastata sulle kun on noin pitkä kommentti. Ahahaha. :’D
    Mutta jee! Kivaa jos mun seurassa on hauskaa, vaikka oonki tällanen angsti-pylly välil.
    Etköhän sä saa sen sarjiksen jonakin kauniina päivänä tehtyä, onhan sul Juuhanna ja Sami potkimassa.
    Ja ens kerral ku nähään, puhun sulle vaa englantia että opit, hähää!

Jätä vastaus