Suomessa taas

Retarded Running Horse <- Vahinko kiertämään D: Nyt toi soi ikuisesti mun päässä.

Homeopaattiset matkapahoinvointi pillerit EI toimi. >:I

Mutta oli kyl hauskaa, vaikka mulla onkin ihme-kompleksit ja aina hermostuttaa nähä uusii ihmisii.
Ja sit piirsin Idan, näkee että oon taas harjotuksen tarpeessa… argh. Even kuvaa en ees kehtaa tänne pistää.

Tags: , , , ,

29 kommenttia - “Suomessa taas”

  1. keijjo Kirjoittaa:

    On sun piirräntäs kyllä niin mainiota. Hmmmm.

  2. verna Kirjoittaa:

    Kiitos Keijjo.
    Ajattelitko missään vaiheessa Helsingissä kääntyä?

  3. keijjo Kirjoittaa:

    Aattelin käyä Vantaalla lähipäivinä, moikkaamassa Miisaa. En usko että koskaan pääsisin hengissä Helsinkiin asti autolla. `:-0)

  4. Kata Kirjoittaa:

    Toivon että sulla ei oikeasti ole tuollaista Azumanga Daioh -pehmolelua, iskis nimittäin pieni kateus täällä. :I

    Ja öh, voisin kai tässä esittäytyäkin, olen Kata ja harrastan stalkkerointia, erityisesti silloin kun kyseessä on näin hyvin piirtävät immeiset joiden juttuja on ilo lukea. o/ Bonjuur haudujuduu.

  5. verna Kirjoittaa:

    Bonjuur aiduujöstfain! :B
    Ja kyllä mulla on oikeasti tollanen Chiyo-chanin isä pehmolelu (jonka on tehnyt mulle Essi Nopanen).
    On mukava kuulla että joku repii iloa mun tyhmän tyhjästä arjesta. Kiitos lukemisesta! : D

  6. Ruura Kirjoittaa:

    Mul on tänään työhaastattelu, eli EI MITÄÄN TOIVOA, et katon ton sun heppavideon. Toisaalta vahinko on ehkä jo tapahtunut, koska mun päässä vilkkuu koko aivojen kokoinen kuva tosta sun vamma-ponista laluellevulau-taustateksteilläsi. Et. Ehkä se on pakko katsoa sit illalla kun olen möhlinyt sen haastattelun, koska mä uskon et tää mun mielikuvani on vähintään yhtä disturbing :D

  7. verna Kirjoittaa:

    Ruura: Onnea työhaastatteluun! Tosiaan toi hevonen syö sun mielen mitä sopimattomimmissa tilanteissa. Kun kuulet sen tausta-ölinän, voit uskoo miten häiritsevää se on, jos se jää soimaan päähän. : D

    Aura: Katso katso! Kyl sä nyt uskallat. Ootko vielä mökillä? Mitään tietoa koska olet tulossa sieltä?

  8. arua Kirjoittaa:

    Mä en uskaltanut edes avata heppavideota, ainakaan vielä. :/ Toi 16.6. merkintä oli ihan mahtava, repesin!

    BTW, en vieläkään ole saanu sitä sarjista alkuun. Hyvä minä. o/

  9. Ida Kirjoittaa:

    Aura-senseiii!

  10. arua Kirjoittaa:

    Okei, klikkasin hevosta, mutta saa nähdä onnistuuko se syrjäyttämään Pataponia… (Aloin viimein pelata sitä ja tasaisin väliajoin päässä alkaa soida “patapatapatapon! tsididididididing täättädätää chakachaka pata pon!” jne… Oon kesällä kaupungeissa varmaan aika on-offina, mutta kattoo nyt…

  11. Ruura Kirjoittaa:

    Ei saatana! Klikkasin sitä hevosta. Ihan kamala! En katsonut kuin ehkä sekunnin. Siis VOI EI! Mitä ihmettä se ÖLINÄ oli???? Toistan: ei saatana!

  12. verna Kirjoittaa:

    Ruura, se ölinä on ilmeisesti ihan oikea biisi, josta löytyy ladattava mp3. : D Disturbing, yes?
    (Mutta ilmeisesti se ei silti pilannu mun haastattelua, kun pääsin sisälle kouluun.)

  13. keijjo Kirjoittaa:

    Hesassa käyminen autolla on muuten ongelmallista: jos pääsee sinne asti hengissä (vein yhe ihmise Käpylään), on niin kauhee liikennestressi että pakenee pois muistamatta ottaa yhteyttä. Ääh.

  14. verna Kirjoittaa:

    Keijjo, asun aika syrjässä Hesan keskustasta (Kannelmäessä), tänne ajaessa ei tartte oikeestaan Hesan liikenteestä stressata.
    Sillon kun asuin viel Suomessa, en oikeastaan koskaan ajanut ihan keskustaan, kerran vaan Hietsuun ja se taisi ollakin mun stressaavin matka. :B

  15. arua Kirjoittaa:

    Mulla ei varmaan koskaan edes tule olemaan ajokorttia. Sinänsä hölmöä, sillä kaupunkien ulkopuolella joukkoliikenne kusee = sitä ei ole kohta varmaan ollenkaan.
    Mutta arvaa kuka sai aloitettua sen hiton sarjiksen? o/

  16. verna Kirjoittaa:

    Mulla on ajokortti kun eräänä päivänä isä vaan ilmotti mut autokouluun. Autoa ei ole enää, kun kerta nökötän Irlannissa, mutta saa nähdä rupeenko taas ajelee, kun joskus palaan.

    Ja onnittelut sarjiksen aloittamisesta! : ) Mä olen ite angstaillut kuinka mulla ei ole sarjis ideoita, byyhyy.
    Ootko päässyt jo pitkälle?

  17. keijjo Kirjoittaa:

    Huomautan tähän sivuun, että sarjisideoita on biljoonia, pitää vaan kelpuuttaa se ensimmäinen.

    Ja jatkan kun en näköjään ole jankuttanu tarpeeksi.

    Sillä minkätahansa aloittaminen johtaa kyllä ennen pitkää siihen yhteen ja samaan tarinaan mitä kukin koko elämänsä rakentaa.

    Ilman ajokorttia on vaikeaa. On sen kanssakin. Mutta mikä tahansa työ vaatii autoilua. Taksi tulee tosin aika pitkälle halvemmaksi, mutta kun taksia ei saa silloin kun työ vaatii. Autohan maksaa 5 euroa päivässä vaikka sitä ei käytä.

  18. Aura Kirjoittaa:

    Verna: Kaksi sivua. Ja toihan on se sarjis jonka käsistä väsäsin jo viime kesänä. :/ Mun olis tarkoitus laittaa se nettiin korvikkeeksi sille etten tee tällä hetkellä lehtiin tai julkaise omakustanteita, mutta kattoo nyt… Sitä ei kannata laittaa esille ainakaan niin kauan kun ensimmäinenkään osa ei ole valmis.

    Keijo: Kuulemma ensimmäinen idea ei yleensä ole se paras, ja mulla on olo etten keksi enää mitään hyviä ideoita. Onneksi tän sarjiksen kanssa ei tarvitse ajatella että se menisi julkaisuun tai että kukaan sitä välttämättä edes lukisi, joten voi vain keskittyä tekemiseen. Jos nyt löytäisi taas sen että piirtäminen omaksi huviksi on kivaa, sitä helpommin tarttuu kirjaan tai menee ulos tuijottelemaan. Ja kohta pitäis töitäkin oikeasti etsiä, en taida pärjätä enää pitempään ilman rahaa. ;_;

  19. Aura Kirjoittaa:

    Ja taas unohdin laittaa ruksin tohon alas… tahtoo mailiin kommentit!

    Ja piti vielä sanoa, Verna, koita miettiä joku aihe tai asia joka sua oikeasti kiinnostaa ja jota haluaisit piirtää ja mieti jos siitä saisi idean sarjikseen.

  20. verna Kirjoittaa:

    Täytyy kyllä sanoa että on mukavaa että tänne syntyy pitkää keskustelua, vaikka suurimmaksi osaksi Auran ja Keijon välille.

    Mä vaadin itseltäni liikoja, vaikka pitäisi ehkä yrittää tehdä taas sillä asenteella kuin tein “Kahvituttaa” sarjiksia Limingassa. Moni ei kyl niitä oikeen käsittänyt kun ne oli aika dada-vaikutteisia. Ja piirrän liikaa itsestäni, mulle on tullut vaikeaksi luoda hahmoja sarjakuviin. Eikä mulla tunnu olevan hirveästi kiinnostuksen kohteita. Tällä hetkellä mua tuntuu kiinnostavan järvet ja Tove Jansson.

  21. arua Kirjoittaa:

    Kai sä oot lukenu Tove Janssonin ei-muumiteokset, niistä on tullut uusia painoksia muistaakseni aika hiljattain. (Kesäkirja, Kuvanveistäjän Tytär, Nukkekaappi)

  22. verna Kirjoittaa:

    En ole (vielä ainakaan).

  23. Aura Kirjoittaa:

    Kandee vilkaista Aneemisessa tai jossain, noista oli muistaakseni tullut kaikista uudet painokset… Kalliita ovat kyllä. :/ Kesäkirja taitaa olla mun suosikki, Kuvanveistäjän tytär on väritetty omaelämäkerta ja Nukkekaappi kokoelma novelleja. (Vai oliko se Nukketalo? Ei muista. :/)

  24. Simppa Kirjoittaa:

    Tykkään hirveesti sun kynän jäljestä <3

  25. Simppa Kirjoittaa:

    hö ei tullu omaa linkkii -> simppa.sarjakuvablogit.com jos kiinnostaa

  26. Saijaaaa Kirjoittaa:

    HIRVEESTI KOMMENTTEJA melkein unohdin mitä mun alunperin piti sanoa!

    Paitsi että tohon ajokorttikeskusteluun liittyen mun pitää mainita että mun äiti on alkanut painostaa mua ajamaan kortin. :F En kyllä käsitä mitä ihmettä silläkään tekisin kun täällä pääsee niin kätevästi kulkemaan busseilla tai kävellen, enkä kuitenkaan aio hankkia autoa jne. jne. Tänään se meni vielä niinkin liiallisuuksiin, että lupasi MAKSAA mun kortin jos saa hyödyntää ajo-opetuslupaansa ja opettaa mut ajamaan. Öh. Lupasin miettiä asiaa. Kai. Ehkä.

    MUTTA sitten asiaan. En käsitä tota painokompleksihommaa, tai sitä, että sun porukat pistää sut muka laihikselle kun tuut Suomeen, whaaat! Oot aina ollu nii hoikka, etkä yhtään kyl laihiksen tarpeessa, imho! MAAILMASSA ON VIRHE! D:<

  27. keijjo Kirjoittaa:

    Muistan kun viheriöin ja päätin etten ikinä tarvitse ajokorttia enkä varsinkaan osta autoa. Sitten poistettiin 2000 linja-autovuoroa, mm. se jolla pääsi töihin. Oli pakko ajaa kortti ja hankkia auto.

    Julkinen liikenne tulee vähenemään ja kallistumaan. Nytkin omalla autolla on halvempi ajaa Etelästä Pohjoiseen, lyhemmistä matkoista puhumattakaan (jos auto on jo hankittu).

  28. verna Kirjoittaa:

    Onhan se mukavaa että jos pidemmälle pitää ajaa, ettei ole riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista. En kyl osaa sanoa mikä sitten on nykyään kalliimpaa, joka kerta kun tuun Suomeen tuntuu kertaliput kallistuneen jälleen kerran, oletan vaan että sama koskee myös pidemmän matkan lippuja..?

    Mun isä tais lähinnä haluta mut extra-kuskiksi äidille (jolla ei ole korttia, ja ettei sen aina tarvinnu lähteä kyysäämään jos sillä oli töitä). Äitee kun ei tykkänny käyttää julkisia. En mä muuten kokenu sitä korttia hirveesti tarvitsevani, mutta onhan se kätsy olla. Pelkään vaan etten osaa enää ajaa, kun en ole ajanu nyt viiteen vuoteen. D:

    Saija, en mä ny mikään super-hoikka ole, mutta myönnän että varmaan stressaan painosta vähän turhan paljon (mä oon stressimaakari). Mun perhe on vähän sellanen että aina tulee sanomista jos paino vähänki nousee. Sitten kaverit on viel hoikempii ja sirompii muhun verrattuna, niin se lisää kompleksointiin. :’D

  29. arua Kirjoittaa:

    No mä oon ainakin liian laiha. :X En ole koskaan aatellut et sä oisit mitenkään liian lihava. Ruumiinrakenteetkiin on niin erilaisia eri ihmisillä.

Jätä vastaus