päivitys

Ne oli oikeessa – ne printit näyttää paskalta.

Tags: , ,

14 kommenttia - “päivitys”

  1. arua Kirjoittaa:

    Auts, toivottavasti päänsärky on jo tähän mennessä hellittänyt. Mulla on kanssa jotain Asenteita kuntosaleja kohtaan, pitäis varmaan silti käydä… Niistä tulee vain samalla tavalla ahdistunut olo kuin uimahalleista ja pesiksestä, koululiikunta toimii niin että ehdollistetaan inhoamaan kaikkea.

  2. verna Kirjoittaa:

    Aura: Joo onneksi päänsärky hellitti tosta parin päivän jälkeen. Ehdin jo harkita lääkärille menoa kun ei millään meinannu lähteä. Mulla ei ollu liikassa ongelmia pesiksen suhteen (tykkäsin lyödä mailalla), yleisliikunta oli mun kirottu vihollinen ja onnistuin olee aina huonokuntoisin luokasta. XD Nyt on ruvennut ärsyttämään kun tunnun hengästyvän niin helposti pienemmästäkin kauppareissusta, pakko vähän yrittää skarpata vaikka ei hirveesti aina huvita/jaksais.

    Keijo: Onnistun liikkumaan vain suorituspaineen alla näemmä. Kotona siitä ei vaan koskaan tuu mitään.

  3. keijjo Kirjoittaa:

    Kuntosalit. Huh, jotain sairasta. En pysty, piti kehittää omat liikuntamuodot.

  4. Sanna Kirjoittaa:

    EI NÄYTÄ SAMALTA SAAMARI. :D Silmissä vaan vikaa niillä on!

    Great stuff, good times! Saatan muuten olla tulossa Hkiin pyörähtämään heinäkuussa, ootko miten Suomessa kesän?

  5. verna Kirjoittaa:

    Mä oon vähän pihalla mun kesästä, en ole yhtään viel ehtiny suunnitella. Kyl mä luulisin että siinä heinäkuun paikkeilla hengailen Hesassa.

  6. Aura Kirjoittaa:

    Hyvä että hellitti… mäkin sain tossa joku aika takaperin migreenin ja upposi vasta nyt että mulla on näköjään hiukan taipumusta siihen vaikka jotain väpätyksiä on ollut ennenkin. Lisää vain remppalistaan…

    Mistä tuli mieleen, pitäis hankkia keppi ja keppijumppailla kotona, alkaa tuntua siltä että rasitusvammoista pitäisi oppilaitoksissa puhua enemmän. Mun käsi riitelee taas eli en näköjään pysty edes ns. “normaaliin” työtahtiin? …kun ei piirrä liian pitkiä rupeamia ja lopettaa ennen kuin käsi jäykistyy ja kramppaa. Tai sit tää on jo kroonistunut kun en ole oikein osannut sitä kunnolla hoitaa. Pitää hankkia käsituki ja kokeilla jos se auttaisi, oon vaan saanut niin ristiriitaisia neuvoja niistäkin että en tiedä milloin niitä pitäisi tai nimenomaan ei pitäisi käyttää… Kun mulle ensin neuvotussa tuessakin oli joku vika.

  7. verna Kirjoittaa:

    Muistan keppijumpan helpottaneen (sillon ku sitä vaan muisti tehdä), täällä mulla tosin ei ole keppiä. Hitto, mä en edes muista missä mua neuvottiin keppijumppaamaan. Liikkeitä pitäis kyl löytyä ihan netistä… luulisin.
    Selkäsäryt oli myös yksi syy miksi alotin kuntosalin, aattelin että jos liikunnan myötä voimistuis selkälihakset, eikä tulis niin helposti särkyä. Vaikea vielä sanoa auttaako vai ei, sen verran vielä alkuvaiheessa mun kuntoilu.
    Yks sijaismaikka myös neuvo käsijumppa liikkeitä (jotka oon tietty unohtanut) ja valitteli just sitä kuinka kouluissa ei tarpeeksi opeteta venyttelemään jne.

  8. keijjo Kirjoittaa:

    Selkäsäryt sain kyl pois jumpalla. Kun joka aamu treenaa pikkuse. Olkapään kanssa on hankalaa kun se ärtyy niin nopeesti ettei ehdi kehittää torjuvia liikkeitä.

  9. Aura Kirjoittaa:

    Mua hämää ne kovin ristiriitaiset ohjeet: ensin neuvottiin venyttelemään ja sitten sainkin tietää toista kautta että nimenomaan EI pidä tehdä sellaisia koska jos on ylitaipuvat nivelet (kuten mulla on) se vain rasittaa niveliä entisestään. Se on kyl totta että selkää pitäisi vahvistaa, varsinkin kun kuulemma käsiongelmat usein juontavat juurensa selästä (tai ainakin selkävaivat pahentavat niitä).

    Sitte kun mulla on rahaa hankin kunnon työtilat niin ettei tarvitse tehdä huonolla korkeudella töitä. >: (

  10. verna Kirjoittaa:

    Ehkä sun tapauksessa pitäisi käydä fysioterapeutilla kysymässä mikä olisi paras ratkaisu sulle? Jos neuvot on liian ristiriitaisia, ehkä parasta ois saada neuvoa asiantuntijalta (mä en edes ole kuullut ylitaipuvista nivelistä ennen, joten mun on huono mennä siinä sitten neuvomaan).

    Ja kyllähän työtilatkin vaikuttaa, esim pöydän korkeus ja työtuoli. Dimalla on parempi tuoli (mulla on vaan keittiötuoli), ja jos työskentelen sen tuolilla jonka pystyy säätämään oikeelle korkeudelle, ei tule selkä niin kipeäksi. Ja mun oma konepöytä on liian matala, nykyään mulla on joku paksu kirja läppärin alla ettei täydy kyyristellä liikaa.

    Mulle tulee tosi vanha ja raihnanen olo tästä keskustelusta. : D

  11. keijjo Kirjoittaa:

    Mulla taipuu nivelet yli. Sirkuksen akropaateilla taipuu yli, eikä ne sen takia lakkaa treenaamasta. Järjetön ajatus, ehkä kotitekoinen, tärkeilymielessä lausuttu (niin kuin tämäkin).

  12. Aura Kirjoittaa:

    Verna: Fysioterapeutilla kävin koululääkärin kautta, (tai opiskelevalla sellaisella jossa oli opettaja vieressä jos tarkkoja ollaan) ja sieltä juuri tuli tuo neuvo ettei niveliä saa taivuttaa liikaa taaksepäin kun ne muutenkin taipuvat liikaa. Hitto jos olisi varaa kunnon työtiloihin, mulla on pöytä liian korkea. Mutta oma vikakin kun ei ole aina muistanut treenata tai on muuten liian pihalla kaikesta…

    Keijjo: Eiks nuo voimistelijat ole juurikin raihnaisia kun ne vanhenevat?

  13. keijjo Kirjoittaa:

    En taija tietää.

    Eeli-niminen itetaiteilija, akrobaatti ja malli, kuoli ikivanhana ja hyväkuntoisena ulos pakkaseen voimistelutankoonsa tai jotain. Yli kaheksankymppisenä meni solmuun se mies.

  14. Aura Kirjoittaa:

    Jaha, tännekin tuli tommonen pornolinkki(?)kommentti. Joku botti vainoaa sarjisblogeja.

Jätä vastaus