tulipalo ja lampaanlapapalapata

 

4 kommenttia - “tulipalo ja lampaanlapapalapata”

 1. Aura Kirjoittaa:

  Onneks ei ollut mitään vakavampaa ja kissakin pelastui…? Olen pari kertaa herännyt yöllä siihen että talossa on tulipalo, ja se ei ole hauskaa. :O

 2. Sallanen Kirjoittaa:

  Ensinnäkin: onneksi ei sattunut naarmuja pahemmin ja kissakin pääsi ulos. Toivottavasti ei jäänyt pahoja traumoja.

  Toiseksi: Tervetuloa takaisin! Sinnua on kaivattu! :)

 3. puppu Kirjoittaa:

  Moi Verna!

  Ajattelin tulla kiittämään sua tän blogin pitämisestä. Viime vuonna näihin aikoihin kun yritin keksiä, kuinka päästä pohjalta pois sain ajatuksen, että lähtisin vaihtoon Irlantiin, mutta niin iso askel pelotti, joten piti hakea jostain rohkaisua. Muistin lukeneeni sun blogia joskus vuosia sitten joten palasin sitten lukemaan kaikki merkinnät. Sain niistä tosi paljon rohkaisua ja varmuutta siihen, että kyllä sitä uskaltaa lähteä ulkomaille, kun kerta muutkin ovat uskaltaneet. En nyt osaa artikuloida kovin hyvin sitä, mitä halusin sanoa, mutta KIITOS! Sun takia uskalsin ottaa askeleen, joka on parantanu mun elämää huikeasti (myös Dylan Moranin löytäminen auttaa elämän parannuksessa ainakin +20).

  Sulle Irlannissa asuminen on ehkä vähän erilaista kuin vain vuodeksi tänne tulevalle ihmiselle, mutta toivottavasti se on ollut sulle jos ei parempaa aikaa kaikkine vastoinkäymisineen, niin ainakin yhtä hyvää kuin mitä se Suomessa olisi voinut keskimäärin olla. Ja toivottavasti joku muukin on saanut tästä blogista kannustusta elämäänsä!

  All the best, kuten näillä on tapana sanoa,
  Katarina

 4. verna Kirjoittaa:

  Eipä kestä? Mukava tietää että tästä blogista on jollekin jotain iloa ja rohkaisua, vaikken täysin ehkä ymmärräkään miten.
  Vaikea sitä tietää miten elämä ois jatkunut Suomessa, jos en ois lähtenyt. Vaikka täällä onkin vastoinkäymisiä, niin kyllä niitä Suomessakin varmasti olisi ollu ihan yhtä paljon, tosin erilaisia.

  Toivottavasti sun Irlanti-kokemus on positiivinen.

Jätä vastaus