no terve pitkästä aikaa

Pahoittelen hätiköityä ja tylsähköä recappia ja paskaa skannauslaatua – luonnoskirjaa skannatessa tulee aina kökköä varjoa mitä en jaksa paremmin photaroida veks.

Mutta elossa vielä ollaan! Lähinnä mainitseman jännetuppitulehduksen ja mikälie ikuisen sormikrampin takia päiviksen pitäminen jäi aikalailla pakko-tauolle.
Saa nähdä tuleeko tästä mitään kun olo on sen verta ruosteinen.

9 kommenttia - “no terve pitkästä aikaa”

 1. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  tosi kivaa että päivitit, susta on mukava kuulla väillä :D

 2. Tia Kirjoittaa:

  Kiva oli lukea :)

 3. trikkis Kirjoittaa:

  Jeee kiva kun päivitit! Olenkin odotellut :3c *stalkkeroi varjoista*

 4. kjjo Kirjoittaa:

  On kaivattu.

 5. muura Kirjoittaa:

  Omg mitä ei ole ilotulituksia mitä mä oon nyt surullinen :(

 6. arua Kirjoittaa:

  MITÄ PÄIVITYS??!! No joo, enhän itekään enää pahemmin päivittele, vaikutti heti päivitystahtiin kun ei enää postaa tavanomaisia kuvapäivisjuttuja… (Tosin mikään muu ei tunnu ihmisiä kiinnostavan…) Muutenkin on hankalaa jos luonnoskirjan tekemisestä tulee pakko. Senhän pitäisi olla itselle mieluista. Eli ei pitäisi olla oloa että sitä pitäisi tehdä koska silloin sitä ei tee…?

  Käsiä kannattaa jumpata koska tulehdus ei kai muuten lähde. Ja muutakin kroppaa, koska se toimii kokonaisuutena ja niska esmes voi kait vaikuttaa alemmas käteen. Siis kun se tulee staattisesta rasituksesta. Itellä ei ole onneksi ollut ranteessa mitään pahempaa vaikka välillä tuntui ettei voi piirtää enää ollenkaan, mutta sen sijaan niska oireilee aina kun yrittää käyttää Photaria. (Nyt on olo että se ei lähde pois.) Pitäisi jaksaa jumpata mutta se unohtuu aina ja tuntuu ettei koskaan jaksa… Kai se on vain yksi juttu lisää pitkään syntilistaan.

 7. kalapenaali Kirjoittaa:

  Mä tiesin, että jonain päivänä tää päivittyisi. :D Oli hienoa lukea vuodestasi.

 8. Sikki Strange Kirjoittaa:

  Jee, sinua onki kaivattu (sanoo anonyymi ujo stalkkeri josta et tiedä mitään :’D)

 9. derego Kirjoittaa:

  Hehe, en muista milloin olen tänne viimeksi eksynyt, mutta kaikkiaan sullahan menee hyvin. Tää kirjaus vaatii valokuvaa Clairesta ja bosomeista, kun sen kerran noin uhkeana olet piirtänyt — fanit vaativat !!

Jätä vastaus