se elää!

Tussasin seuraavan sivun terällä (kun Auraa kiinnosti nähdä miltä se näyttäis)… Valitettavasti tuli paperin läpi tohon edelliseen sivuun, muuten ei haittais tussata terällä useemminkin.

Tags: ,

13 kommenttia - “se elää!”

  1. keijjo Kirjoittaa:

    Nyt kun sain kirjotettua taas kerran nimen, sähköpostin ja noi vitun kaptsat, en muista mitä olin sanomassa mutta jotain lällyä kun sinusta on kysymys.

    Ei vittu tää on enemmän perseestä kuin vuodatus, siinä sentään saa tiedon vastauksesta kommentteihin.

  2. Verna Kirjoittaa:

    Jos se noin hankaloittaa elämää, niin ei ole pakko kommentoida.
    En kyl täs vaiheessa viitti vuodatukseen vaihtaa sen takia että sun ois helpompi mulle lällyillä tai vittuilla.

  3. Make Kirjoittaa:

    Sulla on oikeesti tosi hyvä jälki.

  4. Sanna Kirjoittaa:

    Jee uutta sarjista! Stalkkeri ilmoittautuu vähän huonossa välissä, ku näin nää jo viikonloppuna… mutta kiva niitä on silti aina lukea. Tykkään kyllä ihan sairaasti tämmösistä sarjispäiväkirjoista, säännöllisiä tai ei, vissiin koska ite en ikinä jaksa tehä.

    Mr. T in your pocket. Ootko muuten löytäny mitään suht hyvää second hand storea täältä käsin? Mun ettimiset on tuottaneet tuloksena jonku rupusen Oxfamin, jossa on ne neljä-viis rekkiä vaatteita ja korillinen hämyjä runokirjoja joista lähtee kannet irti.

  5. Verna Kirjoittaa:

    En jaksa aina mäkään tehdä päivistä, välil mietin pitäiskö jättää sen tekeminen, mutta onhan sitä kiva tehdä jos ei ole kiireitä *kröhöm*college*köhh*

    Ja Mr. T in your pocket on kyl must. :D
    En ole löytänyt mitään hyvää kirpparia täältä missään. Oon vaan kuullut huhuja että kyllä niitä hyviäkin jossain on, mutta en ole koskaan tullut löytäneeksi. :/
    Etitkö vaatetta vai kirjoi tai jotain muuta tiettyä? Tiedän yhden kirjakaupan jossa on paljon second hand kirjoi, ja oon tehnyt muutaman kivan löydön.

  6. Aura Kirjoittaa:

    Kyllä se terä tuntus sopivan sun tyyliin oikein hyvin, tosin noista näkee ettei sillä tekeminen vielä suju rennosti luonnostaan… Mut siihen tottuu, G-terät on tähän asti parhaita.
    Toi viimenen kuva Dimasta on ihan paras. :D

  7. Verna Kirjoittaa:

    Joo, vähän tuntuu jäykältä vielä käyttää terää, mutta tykkään kyllä sen jäljestä. Oon pari viimestä tekemääni kuvaa tussannu myös terällä (deviantista löytää), mustasta tulee niin…. mustaa! :D Mulla taitaa olla just G-terä (Comic pen NIKKO)
    Ktoos!

  8. Aura Kirjoittaa:

    Joo, G-terä se on. dA:ssa jälki on hyvää, terä sopii todella. Kyl se siitä alkaa sujuvasti liukua kun harjoittelee… G-terä on siitä mukava että sillä voi piirtää joka suuntaan ainakin liukkaammilla papereilla, vanhat terät mitä käytin joskus tykkäsi välillä yrjötä tussia ja ne tarttuivat kiinni jos veti väärään suuntaan.

  9. Rhi Kirjoittaa:

    Does Dima go on and off with the beard or is it just a matter of taste when drawing him?
    Oh and no real meaning, just like beards :p

  10. Verna Kirjoittaa:

    Haha, I either forget to draw the beard, or I draw it in such way that it’s hardly noticeable. Suppose matter of taste sometimes too.
    He hasn’t shaved his beard off for 2 years at least. HE LOOKS SILLY WITHOUT ONE.

  11. Rhi Kirjoittaa:

    All men do if you ask me, but then again who am I to talk :)
    This update just got me startled when the first picture seemed to have no facial hair what so ever.

  12. Rhi Kirjoittaa:

    Oh and y’know. Was just taking time reading old entries from various comic blogs online and something struck me. I’m one of those people who just mosey along without really making any kind of tracable signs of even existing. But suddenly for some reason felt like pointing the basic thought out:
    You have a great way of presenting things and I enjoy reading the blog a whole lot, been coming about for more than a year, please do keep on going as you got talent and even casual every day things are fun to read about.

    Ja suomeksi lyhennettynä: Kiitos hyvän blogin ylläpitämisestä.

  13. Verna Kirjoittaa:

    Rhi: Kiitos, hyvin mukava kuulla. :)

Jätä vastaus