oon vanhempi nyt

Tags: , , ,

17 kommenttia - “oon vanhempi nyt”

  1. keijjo Kirjoittaa:

    Mummielestä sää oot huippuälykäs mut siihen sää sit tietysti sanot että paraski arvioimaan.

  2. Verna Kirjoittaa:

    Keijo, otan kyllä kohteliaisuutena että pidät mua älykkäänä. Mun turhat tunteilut vaan usein saa olon tuntumaan tyhmäksi, vaikka ihmiset mitä sanois.

  3. Sanna Kirjoittaa:

    No et kyllä ärsytä – saat aika ihme temppui alkaa vääntämään että siihen pystysit, suurin osa näistä jutuista tässä(kin) entryssä on itelle niin tuttuja että välillä ihan pelottaa. Mut helkkari ku CCHND 2 -kevät syö aikaa aivan liian paljon, tekis hulluna mieli hengata enempiki ku on edes yks henkilö tässä maassa jonka kans tulee näin hyvin toimeen! Asiaa tietenkään yhtään auta se että yritän pyörittää kahta freelance-hommaa täs sivussa, jotka ilosesti syö sit ne loputkin loposteluajat. :B Mutta hei, pääsiäinen on tulossa – ku haastattelutkin on ohi (eikä tarvi joka päivä sietää luokkakavereitaan, höm) niin saattaa ahistaa vähemmän, otetaan taas hengauspäivää. Jos teestä ja/tai vesipiipusta tykkäät niin Tea Garden on ehdoton mesta, oon pari kertaa siellä käyny ja tykkään hurjasti ku valikoima on hyvä sekä teessä että hookahissa.

  4. Verna Kirjoittaa:

    Aaagh, Sanna! <3 Mä oon odottanut että joku viitsis mennä mun kanssa Tea Gardeniin, se on niin hieno mesta! Oon käyny itsekin pari kertaa viime vuonna, eikä sen jälkeen vähäisillä tutuilla ole ollut aikaa, halua tai rahaa (kun ne teet on sen verran tyyriitä siellä XD).
    Lomalla kyl pitäis olla aikaa, täällä kun on niin hullun pitkä pääsiäisloma, että ehdottomasti mennään!! : D
    Onnea tosiaan CCHND2:n kanssa, se on rankka vuosi… etenkin jos teet freelancea siihen päälle!

  5. kirsti Kirjoittaa:

    Ah, en ikina kommentoi kun ei ole mitaan fiksua sanottavaa. Mutta makin asun taalla, ja odotan tan blogin paivityksia aina kuin kuuta nousevaa.. niin ja olet selkeasti alykas, kaunis ja hyva piirtaan, naa jutut on hyvia!

  6. Verna Kirjoittaa:

    kirsti: Kiitos kaunis! Ei se mitään vaikkei tule aina kommenttia, joskus vaan on kiva kuulla että ihmiset kuitenkin jaksaa lukea, vaikkei mun elämä hirveen hekumaallista ole.
    Asutko ihan Dublinissa vai jossain muualla? :0

  7. Aura Kirjoittaa:

    Toi “sanon aina jotain tyhmää” on itelle liiankin tuttu tunne.
    Hyvä jos into piirtämiseen palasi, se on liian monelta hukassa nykyään. Pitäisi vaan muistaa että tekee omaksi huviksi, sitä huomaa äkkiä että koko hommasta tulee vain velvoite ja lopulta unohtaa miksi piirsi “silloin joskus”. :(

  8. Verna Kirjoittaa:

    Aura: Joo, mun piirtämisistä tuli aika pakkopullaa välillä collegessa, ja rupes stressaa liikaa kuvien laadusta jne. Mä tässä eräänä päivänä muistin miksi innostuin piirtää enemmän “silloin joskus”, ja se oli silloin kun oli yläasteella tai lukiossa tylsää. Piirrän nyt taas collegessa luonnosvihkoon kun on tylsää, sen sijaan että vaan tuijotan seinää.

  9. Sanna Kirjoittaa:

    Voi ei mitä vittua, Verna!Nyt kyllä meen vähän Louisiksi ja sanon että where you been all my life! <3 Tea Garden on niin paras, mutta tuttujen mielestä niin hippipaikka (tai kallis) etten oo saanu seuraa sinne, ennenko nyt. Eihän siellä kyl joka viikko viitsi rampata, mutta mielummin mie sinne entä klubiluolaan jonne maksaa teepannun verran pelkkä sisäänpääsy ja aaghgfhsfgtbarghtsr mahtavaa!

    Tämän spontaanin purkauksen teille tarjosi Suomalaiset Taiteilijat Irlannissa -yhdistys.

    Ja pakko kyl lisätä vielä että piirtämisen into menee helposti hukkaan ku kivasta harrastuksesta tekee ammatin, itelle kävi ihan sama hiljattain ja vasta viime Päivinä ruvennu nauttimaan taas pelkästä piirtämisestä. Ja sit ihmettelee ihmiset miksei joka ikinen animaatioleffa oo kaunis ja täydellinen. Art block, perkele, yleisempi ammattitauti ku tavallinen flunssa.

  10. Verna Kirjoittaa:

    Sanna: Joo, ei klubeihin. Mä en kestä sellasta renkutusta ja rahan hukkaa yhtään. Mutta Tea Gardeniin heti kun tulee sopiva päivä ettei täydy stressata liikaa kouluhommista! : D

    Sun purkaus on kaunis ja viisas.
    Ja animaation opiskelu kyllä imee välillä mehut, kun sitä piirtämistä on niin saatanasti, ja sit jos huomaa että joku liike ei toimi ja sit pitää piirtää sata kuvaa uudelleen. x_x On piirtäminen kyl kivaa sillon kun ei tartte stressata laadusta liikaa.

  11. kirsti Kirjoittaa:

    Verna, taalla Dublinissa..(kenen elama nyt hekumallista…) Hmm Suomalaiset taitelijat Irlannissa – yhdistyksen anti art block kokoukset Tea Gardenissa – ton vois oikeastaan tehakin :-D (tosin ma olen pahainen ilta-opiskelija NCADissa, joten en tod. mikaan oikea taitelija)

  12. verna Kirjoittaa:

    kirsti: Ai sä oot NCAD:ssa? Mun luokan kanssa välillä käydään niiden kirjastossa, kun meidän koululla ei sellasta ole. Onko se koulu millanen? Mitä opiskelet? : D (oon utelias mokoma, hih)

  13. Sanna Kirjoittaa:

    Kirsti ja Verna: Naiset! Tuohan kuulostaa peräti hyvältä idealta. Voisin myös haluta jonku ulkopuolisen mielipidettä hakuportfoliosta, joten oisko viikon päästä pe-la-su -akseli mittään noin schedule-wise? Meillähän on Verna ainaki se sitä seuraava viikko vapaata ku on ne haastattelut. (Auu, jänskättää.)

    Se on muuten tosi omituista miten yhtäkkiä on ruvennu kattomaan pieniäki thumbnail-luonnoksia ja lyömään itteään verbaalisella vasaralla kalloon koska ne ei oo tarpeeks laadukkaita. Missäköhän välissä sitä tommoseen pelleilyyn rupesi?

  14. verna Kirjoittaa:

    Sanna, mulla ei ole deadlineja vähään aikaan tän viikon jälkeen (seuraavat taitaa olla vasta loman jälkeen), joten hyvää aikaa on katsoa sun portfoliota jne. Mä voin viel kysyy ADA:laisilta mitä ne pisti silloin hakiessaan portfolioon (koska ne jopa pääsi sisään, mä taas en, hahaha). Ja thumbnailien kuuluukin olla paskoi prkl.

    Pitääkin Kirsti katsastaa finnish design osasto, en ees tajunnu että niillä ncad:ssa on sellanen!

  15. ssgf Kirjoittaa:

    siis voi eiiiii toi oli maailman sympaattisin kuva toi missä oot nurkassa aasihattu päässä! tekis mieli halaa:D

    witut muista
    t:randomi

  16. kirsti Kirjoittaa:

    Verna, musta siella on kivaa, kamalasti tyota ja kivaa, mutta ma olen siis ilta eli mummolinjalla. Paivaopiskelijoista tieda mitaan – vaikuutavat nuorilta. Mummot rocks. Niiden perustutkinnon ensimmaisen vuoden tai kaksi voi tehda osa-aikaisesti iltaopintoina, ja vaihtaa sitten tayspaivaiseksi jos tahtoo. Opettajista pidan, lienevat samoja kuin paivalaistenkin, kiva fiilis, siella noin yleensa. (Ja kirjaston finnish design osastolla tulee koti-ikava)
    Ja niin piti sanoa etta tuota viimeista Doroteaa oli pakko nauraa aaneen vaikka piti yrittaa nayttaa tyotatekevalta ja pomo katsoi paheksuen :-D
    Sanna,I’m in, mihin olet hakemassa??

  17. Sanna Kirjoittaa:

    Verna: Jee portfolioapua! Rehellisesti puhuen, en tiiä niin yhtään mitä siihen pitäis tunkee tai miten sen esittää, pelkkänä kokoelmana juttuja vai hienosti taitettuna ja sivunumeroituna tai mitä. Vahvuuksia jos pitää markkinoida (kuulemma pitää) niin varmaan täytyy iskee life drawingia ja hahmodesignia, mut siitäki on ongelmallista että kuinka paljon college-työtä ja mitä omia juttuja uskaltaa laittaa… ja muuta tämmöstä kevyttä! :D Ironista ajatella et kurssille kuulemma pääsee pääasiallisesti puhumalla sisään.

    Kirsti: BA-tutkintoa animaatiossa, tohon samaan kouluun mitä nytki käyn. Vaikka lyhyen hetken melkein harkitsin kyl hakevani myös journalismia, haha.

Jätä vastaus