Comic Soc

Tags: , ,

8 kommenttia - “Comic Soc”

  1. Karibu Kirjoittaa:

    Hah, katoin että tuo ‘Popularity: 3%’ kuului sarjikseen, kun noin sopivasti siinä alhaalla :D Pelannu liikaa kun sai siitäkin naurut.
    Mitä nuissa tapaamisissa on? Pidetään jotai esitelmii ja haukutaan marveleita?

  2. verna Kirjoittaa:

    Nyt harmittaa ettei toi Popularity: 3% kuulu sarjikseen. XD

    Pitäis olla työpajoja, mutta tähän mennessä ei ole pahemmin ollu koska kaikki on laiskoi paskoi. Katotaan myös leffoi/piirrettyi ja syödään pizzaa.
    Suurin osa näistä heeboista taitaa jopa tykkää Marvelista (täällä kun on sarjakuva-kulttuuri vajaus), eli saan yksikseni haukkua Marvelit sun muut. Sain dissaukset ylleni kun haukuin Dark Knight:in.

  3. sereqewtti Kirjoittaa:

    hahaaa oot ihana

  4. sereqewtti Kirjoittaa:

    ja toi punasteleva budjetin pahoittelija kans!

  5. arua Kirjoittaa:

    Mä oon välillä miettiny että olisi mukava mennä sarjispajoihin ettei menisi vain sisällä yksin istumiseksi (mitä mun elämä tällä hetkellä suurelta osin on). Tosin silloin kun tapaa ihmisiä tulee harvemmin piirrettyä. :/ Onkos sulla muuten ollut roskapostiongelmia? Mulle tuli tänään sarjisblogiin joku ihme spämmihyökkäys. Toivottavasti se ei jatku.

  6. verna Kirjoittaa:

    Joo, ei siel hirveesti ole tullu piirrettyä (ainakaan vielä). Jotain oon vaan tuherrellu luonnosvihkoon. Ne suunnittelee menevänsä johki sarjis-coniin Lontooseen, mutta mä tuskin menen kun en tunne niitä viel niin hyvin ja oon sen verran arkajalka. Vaikka ois kyl voinu olla ihan mielenkiintosta.
    Mulle on tullu vasta yks roskaposti joka ei ole menny suoraan spämmiin. Huomasin että sulle on tullu sitä tuhottomasti (kun ne tulee mun mailiin myös kun oon subscribannu).

  7. arua Kirjoittaa:

    Öh, joo. >_< Laitoin kommentit toistaiseksi menemään tarkistuksen kautta niin ettei kukaan muu joudu kärsimään niistä. Jos tota roskaa tippuu koko ajan on kai aiheellista laittaa pysyvästi niin että vain hyväksytyt kommentoijat saavat kirjoitella. Tietty se hankaloittaa asioita jos jostain syystä joku uusi kommentoija joutuu odottelemaan useita päiviä muiden jatkaessa dillä välin keskustelua, mutta mun kohdalla se voisi hyvinkin toimia kun mun kommentoijat on samat 4 ihmistä.

  8. arua Kirjoittaa:

    Captchat palas sitten, toivottavasti eivät estä ihmisiä kommentoimasta… Vaan minkäs sille voi jos millään muulla systeemillä ei saa spammausta pidettyä aisoissa? :/

Jätä vastaus