ja sitten valmistuin

Eikä tosiaan mitään hajua onko tolla mun diplomilla mitään arvoa Suomessa… Hyvä minä.
(Työttömyys täältä tullaan, ja lujaa!)

Tags: , , ,

5 kommenttia - “ja sitten valmistuin”

  1. keijjo Kirjoittaa:

    Nyt sit tarttis hommata joku ammatti. Oletko kiinnostunut tyhjien pullojen keräämisestä?

  2. verna Kirjoittaa:

    Ehkä Suomessa. Täällä pullonkeräyksestä ei saa rahaa.

  3. arua Kirjoittaa:

    Teil oli ainakin hienompi valmistuminen kuin meillä. : D Suomessa on pullonkerääjiä jo niin paljon, että voi olla että niillä on jonkinlaiset omat reviirit. Ehkä sitten kun lama on ohi niin on meiänkin töitä saatavilla, mutta siihen asti pitäisi pitää itsensä pinnalla että sut muistetaan vielä silloin. Ja siihen ei aina riitä se että on netissä, kummasti tarvii paperijulkaisuja että huomataan. (Eli älä tee niin kuin mä.)

  4. verna Kirjoittaa:

    Joo, oli se aika hieno. Melkeen tuli sellanen olo että ois jopa saavuttanu jotain tärkeetä.
    Ehkä pullonkeräys on varasuunnitelma jos oikeesti joudun rahavaikeuksiin.
    Ja onhan sua jonkin verran paperilla julkastu. Oon huono pitämään itteäni “pinnalla”, joskus tekis mieli kaivaa kolo ja piilotella siellä horroksessa.

  5. arua Kirjoittaa:

    No, mun jutuista muistetaan lähinnä ne omakustanteet, jotka tein joskus 10 vuotta sitten. Ne pomppaa aina esiin. Sen sijaan kukaan ei pahemmin tiedä mitä mä nykyään teen. (Mut toisaalta parempia tekijöitä on jo niin paljon että onko se nyt edes ihme.) Eli alppari on aika rock, se löydetään ja muistetaan, jos lehteen tekee niin silloin aika piilossa. Ei suuri yleisö tunne niitä sarjoja jotka julkaistaan jossain lemmikkilehdessä, eivätkä kaikki alan harrastajatkaan.

    Sarjisblogitkin on kivoja, mutta nettiin hukkuu niin helposti. Ei kukaan ehdi seurata niitä kaikkia ja jos linkki on jo “piilossa” ei sitä enää kukaan löydä samalla tavalla, vaikka netissä kaikki on periaatteessa löydettävissä aina. Jos ihmiset ei linkitä juttuihin ja ne ei leviä blogeissa ja foorumeilla, niillä on aika huonot mahkut tulla löydetyksi. Melkein eniten sille pääsee jos pääsee mainituksi jossain paperimediassa tai uutissivustolla, esmes Sarjainfossa tai Kvaakissa… Tai jopa blogin kautta kunhan sut tunnetaan alan piireissä muutenkin.

Jätä vastaus